Kezdőlap Események XXII. Sportbál Kecskeméten

XXII. Sportbál Kecskeméten

Ismét a szórakozás és ünneplés napja lesz 2018. január 27-e, a Kecskeméti Sportnap.

Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta á Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas fonnában, fontos szerepet kell, hogy betölfsön a város sportéletében.                                                                          .

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek  labdarúgó   kupa mindig kiváló hangulatban zajlik le. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A 10 órakor kezdődő bajnokság a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában lesz.

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2017-ben munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

A nap zárásaként pedig hagyományainknak megfelelően megrendezzük a Sportbált, immáron 22. alkalommal! A Három Gúnár Rendezvényházban 19.00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessék egymást, az egyesületi vezetők meghívhassák sajátversenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra, hogy lobbizhassunk város vezetésénél, hogy ismét a média figyelmébe kerülhessünk. 12 kategóriában lesznek  átadva a legjobbaknak a szövetség által alapított  Év Sportolója díjak.           ‘

A rendezvény támogatói: Bácsvíz Zrt., a Rács Securily Kfl., a Termostar Kecskeméli Hőszolgáltató Kfl., az IFESZ Kft., a Kik-For Kft., a Technik-Park I-Ieliport Kft., a Városgazdasági Nonprofit Kft., a Keckernéti Decathlon, a Kecskeméti Váro.fej/esztő Kft., a Félegyházi Pékség. A támogató cégek segítségével olyan belépőjegy ár (6.500 Ft) került meghatározásra, amely minél több érdeklődőnek megfizethető. Időben jelentkezzenek az érdeklődők, mert már elővételben a jegyek fele elkelt, és a tavalyi teltház várhatóan megismétlődik.

Belépőjegyet  lehet vásárolni  a Kecskeméti  Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])