Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Négy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Pirtó irányából közlekedett az 53-as számú főúton 2018. február 11-én 18 óra 35 perc körül egy 75 éves kiskunhalasi lakos az általa vezetett Lada típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a férfi nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért a főút 50.145-ös méterénél nekiütközött a vele azonos irányban haladó Nissan tehergépkocsinak, ami balra akart kanyarodni. A baleset következtében a Lada sofőrje és utasa, egy 76 éves kiskunhalasi nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látásviszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket! Ügyeljenek a megfelelő követési távolság betartására! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!