CSALÁDI RÖPLABDA TORNA SZABADIDŐ SPORTNAP SZOMBATON

  MEGOSZTÁS

  XI. GYERKŐCÖK – DECATHLON
  CSALÁDI RÖPLABDA TORNA SZABADIDŐ SPORTNAP SZOMBATON

  A Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala (GYERKŐCÖK) és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA) szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának, Kecskeméti Tankerületnek és a Decathlon kecskeméti áruházának támogatásával, széleskörű társadalmi összefogással, a röplabda sportág tornáinak történetében egyedülálló módon jótékonysági, családi röplabda torna kerül megrendezésre, sportos családi programokkal kiegészítve.

  Kiemelt célunk, hogy a családok egészséges életvezetéssel összefüggő kompetenciáit fejlesszük, így különösen a rendszeres testmozgás egészségjavító és egészségmegtartó hatásaival összefüggő ismeretek, attitűdök átadása. Ennek érdekében a verseny helyszínén könnyed, sportos kikapcsolódási lehetőséget, érdekes kiegészítő családi programokat szervezünk.

   A fentiek érdekében együttműködési szándékkal fordulunk a települési önkormányzatok, civil szervezetek és gazdasági társaságok felé, minden tervezett programunk szerves része az intézmények közötti összefogás megerősítése, bővítése.

   Programunk másik célja, hogy a sportág utánpótlásának civil és vállalkozói támogató bázisát kiszámítható és fenntartható módon kiépítsük és összefogjuk. Ezen összefogás eredményeként rendezhetjük meg immár 11. alkalommal a GYERKŐCÖK Családi Röplabda Tornát és Szabadidő Sportnapot.

  A röplabda sportág tornáinak történetében szintén egyedülálló módon szurkolói versenyt is hirdetünk. Minden röplabdás csapat nevezhet egy szurkolói csapatot a tornára és közülük a nap végén az kapja a szurkolói díjat, amelyik a kreativitásból, sportszerűségből és lekesítő erőből a legtöbbet adja aznap. Szurkolónak jöhet bárki, aki elegendő kitartást érez magában az egész napos buzdításhoz. Zajkeltő eszközként csak unplugged kütyük használhatók. Szakavatott zsűri dönt arról, hogy melyik szurkolói csapat kapja nap végén a csokitortákat. A zsűri elnöke a Kecskeméti Röplabda Club vezérszurkolója Pesti Ambrus lesz, zsűritagok pedig a játékvezetők és civilek.

  Időpont: 2018. február 17. szombat
  8.30 órától – tervezett befejezés és díjátadás 18 óra
  8.30-9.20 regisztráció
  9.20-9.30 megnyitó, technikai információk
  9.30-17.30 mérkőzések
  18.00 eredményhirdetés
  Helyszín: Lánchíd Utcai Általános Iskola
  Kecskemét, Lánchíd utca 18.

  Három korcsoportban – Tojáshéj U13, Suhanc U15, Hajja Kend – 23 csapat 180 versenyzője lép pályára. A kecskeméti röplabdások minden korcsoportja képviselteti magát a rendezvényen, a legifjabb 10, míg a legidősebb röplabdázó 50 esztendős.

  Szamler László
  az esemény szervezője, házigazdája
  Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala (GYERKŐCÖK)

  MEGOSZTÁS