Kezdőlap Országos események Díjazták az RTL Klub műsorát és képernyőseit

Díjazták az RTL Klub műsorát és képernyőseit

19. alkalommal adták át Story Ötcsillag-és Érték díjakat. A kuratórium által öt kategóriában odaítélt, valamint a Story magazin olvasói által szintén öt kategóriában megszavazott elismerések közül az RTL Klub szerkesztő-műsorvezetője, sikersorozatának színésze és gasztro-realityje lett díjazott.

A közönség szavazatai alapján az Év színésze Csuja Imre lett. A Mi kis falunk polgármesterét alakító népszerű színművész – színházi elfoglaltsága miatt – nem tudott személyesen jelen lenni, egy videoüzenetben köszönte meg az elismerést. A Mi kis falunk második évada egy héttel ezelőtt nézettségi rekorddal indított: az epizód a 18-49-es korcsoport és a teljes lakosság körében is az idei év eddigi legnézettebb műsora lett.

A publikum a Story kedvence kategóriában a Konyhafőnök VIP műsorát ítélte a legjobbnak. A díjat Varga Rita, a népszerű gasztro-reality kreatív producere és Bagi Márta producer vette át. Az RTL Klub közönségkedvenc műsora – ezúttal civil versenyzőkkel – 2018-ban is képernyőn lesz.

A kuratórium döntése alapján az Érték-díjat televíziós személyiség kategóriában idén Boros Krisztina, a Házon Kívül szerkesztő-műsorvezetője kapta.

Az RTL Magyarország valamennyi munkatársa nevében szívből gratulál a díjazottaknak!

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság