Kezdőlap Kecskemét FOLYTATÓDIK A HATÁRVADÁSZOK KÉPZÉSE

FOLYTATÓDIK A HATÁRVADÁSZOK KÉPZÉSE

MEGOSZTÁS

Bács-Kiskun megyében 28 fő kezdte meg tanulmányait. A Kiskunhalason 2018. február 5-én 11 órakor megtartott tanévnyitó ünnepségen dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság Hivatalvezetője köszöntötte a megjelenteket. A tanévnyitón részt vett Arató László r. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, dr. Darvasi Richárd r. alezredes, a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium Alapozó Ismereti Szakcsoport osztályvezetője, valamint Liptai András r. alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője.

A sikeresen pályázó és a felvételi követelményeknek megfelelt 28 fő a felnőttképzési rendszerben regisztrált képesítést (őr-járőrtárs rész-szakképesítés) szerez, majd a határvadász szolgálat ellátásához szükséges kiegészítő felkészítésben részesül.

 

A tizenegyedik képzési ütem összesen 142 fő részvételével indult. Kiskunhalason kívül Debrecenben, Nyírbátorban, Orosházán és Pécsett tanulhatnak a felvett hallgatók.

 

MEGOSZTÁS