Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése valósult meg Csátalján

Csátalja Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-4.1.1-15BK1 – Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra. A 18 060 000 forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében a Csátalja Erzsébet u. 4. szám alatti ingatlan, melyben a felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás zajlik, infrastrukturális fejlesztése valósult meg.

Az épület eredeti része az 1930-40-es években épült, 1997-ben akkori pályázati forrásból a kornak megfelelő előírások szerint bővítésre és felújításra került. Azóta a komplexum folyamatosan amortizálódott, működésileg gazdaságtalanná, energetikailag korszerűtlenné vált.

A beruházás során megvalósult tevékenységek: külső hőszigetelés, nyílászáró- és burkolat cserék, álmennyezet felhelyezése, villamos hálózat felújítása, dolgozói öltöző kialakítása, eszköz- és bútorzat beszerzés, udvarrendezés, akadálymentesítés, hűtéstechnikai rendszer kiépítése valósult meg. A felújításnak köszönhetően az ellátás a jövőben magas színvonalú, korszerű és élhető körülmények között folyhat, mind az egészségügyi dolgozók, mind a betegek legnagyobb örömére.

További információ: www.csatalja.hu