Kezdőlap Események Kunszentmiklósi BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

Kunszentmiklósi BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

MEGOSZTÁS

BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
TÁJÉKOZTATÓ NAPJA

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Bács-Kiskunban itthon vagy! ösztöndíj program tájékoztató napjára.
Az esemény helyszíne: Kunszentmiklós, Városháza Díszterem  (Kunszentmiklós, Kálvin tér 12.)
Az esemény időpontja: 2018. március 8. 10 óra

A program célja, hogy a fiatalokat anyagi támogatással segítse abban, hogy befejezhessék tanulmányaikat és sikeresen elhelyezkedjenek otthonuk közelében. Ennek keretében Apostag, Dunaegyháza, Kunadacs, Kunszentmiklós, Kunpeszér, Szalkszentmárton, Tass településeken állandó lakóhellyel rendelkező fiatalok igényelhetik a támogatást pályázati úton. A pályázatok 2018. március 1-30. között nyújthatók be. A pályázati rendszer részletes tudnivalóiról a tájékoztató napon adnak kollégáink felvilágosítást, illetve a bővebb információt a www.bacskiskun.hu oldalon
olvashatnak. Legyen a vendégünk, és adja tovább a tájékoztatón hallottakat a környezetében élő fiatalok és családjaik számára! Részvételére számítunk!

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A tájékoztatón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándék szíveskedjen jelezni az osztondíj@bacskiskun.hu címen legkésőbb 2018. 03. 06. 12:00 óráig.

MEGOSZTÁS