Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. április 10-én 0 óra és 24 óra között három esetben hat migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két esetben állítottak elő gépjárművezetőt.

Kecskemét külterületén, a 441-es számú főúttal párhuzamos kerékpárúton közlekedett egy 46 éves férfi biciklivel 2018. április 10-én 17 óra 40 perckor. A főút és a kerékpárút kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő Ladának, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!