Kezdőlap Közlekedés BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 2018. április 21-én 13 óra 45 perckor őrizetbe vett egy 21 éves kecskeméti nőt, aki ellen a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két esetben állítottak elő gépjárművezetőt.

Jánoshalma belterületén, a Dózsa György utcában közlekedett 2018. április 21-én 8 óra 50 perckor egy 61 éves férfi Volvo tehergépjárművel. A Bajai út kereszteződéséhez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó, elektromos kerékpárral közlekedő 76 éves nőnek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az asszony súlyos sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!