Kezdőlap Egészség 7Arany Egészségcentrum – Gyógyulás gyógyszerek nélkül

7Arany Egészségcentrum – Gyógyulás gyógyszerek nélkül

 

Pető Ágnes igen sokrétű tudásával már évek óta segíti páciensei gyógyulási folyamatát a 7Arany Egészségcentrumban a Forrás utca 2/C szám alatt, illetve a Fecske Gyógycentrumban is elérhetőek egyes szolgáltatásai. Természetgyógyász, reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus és tanár lévén Ágnes számos keleti módszer alkalmazásával biztosítja a gyógyulás felé vezető utat, illetve életmódvezetési tanácsokért is bátran fordulnak hozzá betegei. A kezelések során nem betegséget gyógyít, hanem iránymutatást ad az embereknek az esetleges elakadásokban, valamint a problémák gyökerének feltárásával hozzájárul a szervezet öngyógyításához.

A normál egészségügyi állapot eltéréseinek különböző formáival kapcsolatosan kaphatunk segítséget Pető Ágnes szakértőtől, aki személyre szabottan, a problémáknak megfelelő kezelések alkalmazásával, kiegészítő eljárásokkal, gyógyhatású készítmények – teák, cseppek – ajánlásával segíti a hozzáforduló vendégek gyógyulását. Módszereiben főként a keleti orvoslás tanait részesíti előnyben. Sok szempontból különböznek a nyugati technikáktól, viszont annál hatásosabbak, melyet a pozitív eredmények sorozata is igazol. Fontos megjegyezni, hogy a készülékek semmilyen orvos által előírt terápiát nem helyettesítenek, hanem bizonyos esetekben azok hasznos kiegészítői lehetnek, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot és megakadályozva a betegségek kiújulását, de megelőzési célból is javasolt egy-egy kezelést végigcsinálni.

A széleskörű szolgáltatások többek között hasznosak lehetnek emésztési problémák, étkezési zavarok, étvágycsökkentés, fájdalomcsillapítás, fáradékonyság, stressz, gyenge immunrendszer, hormonális egyensúlytalanság, rendellenes májműködés, keringési zavarok, mozgásszervi problémák esetében, de bármilyen évek óta tartó, elhúzódó kellemetlen tünetekkel fordulhatnak a betegek – akár gyermekkel is – Pető Ágneshez.

A legnépszerűbb kezelések az egészségcentrumban:

Kvantumrezonanciás állapotfelmérés

Egy speciális műszer segítségével kaphatunk információt szervezetünkről, mellyel kiszűrhetők a betegségek korai előjelei, valamint olyan rendellenességekre is fény derülhet, amely más területen okozza a problémát.

Testünk szinte összes szervrendszeréről kaphatunk teljes képet a felmérés során: agy és idegek, allergének, aminosavak, bőr, csontbetegségek, csontsűrűség, elhízottság, endokrin rendszer, epehólyag, fizikai állapot, immunrendszer, pajzsmirigy, szemek, szív-és érrendszer, tüdő, vese, vércukorszint.

Fülakupunktúra

A gyerekeken is alkalmazható, fájdalommentes eljárásnak sok előnye van. Az emberi test úgynevezett meridiánjain található, egy-egy szervért vagy szövetért felelős mintegy 800 akupunktúrás pontot stimulálva visszaállítható az egyensúly, amely az elzáródott energia útvonalak miatt kialakult betegségek következtében borult fel.

Lézerakupunktúra

A soft-laser terápia egy új és korszerű biotechnológiai módszer, amely a lézer nagyintenzitású fényét hasznosítva a sejtekben számos olyan biokémiai folyamatot indít be, amelyre szervezetünknek nagy szüksége van. Ennek következtében javulhat a szövetek keringése, a szervezet általános védekezőképessége, mérséklődhetnek a gyulladásos reakciók. A fájdalom és érintésmentes kezelés elsősorban gyerekeknek vagy tűre érzékeny beteg számára ajánlott.

Reflexzóna terápia

A kínai orvoslásban is hasznosított reflexológia egyszerű, mégis átfogó tudománya az emberi test olyan pontjain alapszik, amelyek kapcsolatban vannak egy-egy szerv egyes részeivel, funkcióival. Ilyen reflexterületek a fej, az arc, a szem, a fogak, a nyelv, a gerinc, a kéz és végül a talp. Az ezen pontokra alkalmazott masszázzsal a központi idegrendszerbe juttatható el információ, amely továbbítja azt az adott szervrendszerhez, elindítva ezzel a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Ez a biztonságos módszer az antibiotikumok káros mellékhatása helyett hatékony kiegészítésként használható az orvosi kezelések mellett.

Addiktológia

Az AKUDETOX nonverbális közelítésű módszer csökkenti az elvonási tüneteket, feszültségoldó, nyugtató hatása van, mérsékli a sóvárgást, a vegetatív tüneteket és az egész szervezetre – testre és lélekre egyaránt – kiegyensúlyozó, harmonizáló hatása van. A kezeléssel nem csupán a betegség tünetei, hanem kialakulásának valódi oka is megszüntethető.

Fizio-szekvenciás kezelések

A kezelés menete egy úgynevezett biokomputerrel zajlik, amely több területen alkalmazható. Használata közben a készülék leképezi azokat a bio-elektromos jelrendszereket, amelyekkel a központi idegrendszer irányítja az emberi test szerveit, szöveteit és azok funkcióit. Alkalmazása főként mozgásszervi problémáknál javasolt, amely fényterápiás nyirokmasszázzsal vagy mélyizom masszázzsal kezelhető. A TENS és a MENS fájdalomcsillapítás is hasznos lehet, ha a beteg erős fájdalmaktól szenved.

Bach Virágterápia

Elméleti alapjai és működési mechanizmusa sok szempontból hasonlatos a homeopátiás gyógymódokhoz. A Bach gyógy esszenciák a virágokban található energiát és információt tartalmazzák. A hagyományos gyógyítással ellentétben ez a módszer a gondolkodásmódunkat tereli a helyes irányba, a belső egyensúlyt, az energetikai és az aura rendszert érzelmi-lelki szinten harmonizálja. Serkenti a szervezet öngyógyító képességét. A lelki terhek, fájdalmas emlékek, múltbéli traumák elengedését segítik ezek a finom szubsztanciák, valamint oldhatják a lelki blokkokat, gátlásokat, amelyek miatt a páciens problémái stagnálnak.

Frekvenciagyógyászat

A frekvenciaterápiás készülékbe 1800 terület és betegség frekvenciája van beépítve. Ezek közül néhány kiemelve: allergiák, anyagcsere betegségek, baleset utána regeneráció, bőrproblémák, daganatos betegségek kiegészítő kezelése, depresszió, elhízás, endokrin rendszer, energiahiányos állapotok, fájdalomcsillapítás, immunrendszer, szenvedélybetegségek, méregtelenítés, krónikus légúti panaszok, mozgásszervi problémák, hormonrendszeri zavarok.

„Az egész több, mint a részek összege” – mondja Pető Ágnes, aki a holisztikus gyógyítást követve szükségszerűnek tartja, hogy pácienseit lelkileg, szellemileg, testileg, életútban, gondolkodásmódban, sorsfeladatában, körülményeiben és kapcsolataiban is hozzásegítse a saját önvalójuk, harmóniájuk megtalálásához.

„Az eddigi életem nagy ajándéka, hogy praxisomban és az oktató, nevelői munkám során számtalan embernek segíthettem az egészséges életvezetésen túl a számukra optimális életút megtalálásában és megvalósításában” – meséli Ágnes.

Időpontfoglalásra telefonon és a honlapon van lehetőség.

7Arany Egészségcentrum

+36/30 7 160 160

[email protected]

További Információ