Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 30-án 20 óra 50 perckor igazoltattak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy 19 éves tiszasasi férfit, aki segédmotoros kerékpárral közlekedett, ám az intézkedés során kiderült, hogy őt a járművezetéstől eltiltották.

Egy kecskeméti lakost 23 órakor vettek őrizetbe az egyenruhások a megyeszékhelyen. Ellene a járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos személyi sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két esetben állítottak elő gépjárművezetőt.

Kecskeméten, a Nyíri úton közlekedett 2018. május 30-án 14 óra 38 perckor egy 75 éves helyi nő Suzuki Swift típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Március 15. utca kereszteződéséhez érve balra akart kanyarodni, de nem biztosított elsőbbséget a vele szemből érkező Ford Transit típusú betegszállító autónak, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Suzukit vezető asszony nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg a betegszállító négy utasa könnyebben sérült.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!