Kezdőlap Rendőrségi hírek HAT ELFOGÁS BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

HAT ELFOGÁS BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

Megyeszerte hat személyt fogtak el és vettek őrizetbe a rendőrök az elmúlt 24 órában.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 14-én 17 óra 20 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 64 éves férfit, aki Orgovány belterületén úgy vett részt a közúti közlekedésben személygépjárművel, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a vezetéstől 2019. augusztus 6-ig eltiltotta.

Szintén a kecskeméti egyenruhások fogták el azt a 33 éves salgótarjáni férfit 12 óra 30 perckor, aki ellen a Dabasi Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A megyeszékhelyi rendőrök 17 óra 58 perckor egy 28 éves kiskunfélegyházi nőt vettek szabálysértési őrizetbe. Ő egy boltból kísérelt meg szeszesitalt eltulajdonítani, ám tetten érték.

Egy 19 éves kevermesi lakost Kecskemét belvárosában fogtak el 19 órakor. Vele szemben szabálysértési elzárás végrehajtását rendelt el a Gyulai Járásbíróság, így a férfit büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei 8 óra 20 perckor egy 26 éves helyi lakost vettek őrizetbe. A férfi ellen Németország adott ki elfogatóparancsot bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Tompa Közúti Határátkelőhelyen a kiskunhalasi rendőrök egy 30 éves szerb állampolgárt fogtak el. A férfi kilépésre jelentkezett egy szerb autóbusz utasaként, ám őt a Kecskeméti Járásbíróság körözte.