Kezdőlap Események IV. Kakasfőző Majális Ballószögön a Fradi Öregfiúkkal

IV. Kakasfőző Majális Ballószögön a Fradi Öregfiúkkal

2018. május 5-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Ballószögi Kakasfőző verseny, amely ma már falusiak szemében hagyománnyá nőtte ki magát. Az idei eseménynek ez alkalommal is a Sportcentrum ad otthont, ahol színes programokkal, bemutatókkal és persze finom kakaspörkölttel szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

A verseny a 10:00 órakor kezdődő rövid megnyitó után indul, ahol a résztvevőknek egy ingyen kakast is biztosítanak a fortyogó bográcsba. Az eredményhirdetésre várhatóan a délután folyamán kerül sor.

10:30-tól véradásra is lesz lehetőség, valamint ezzel egy időben duatlon verseny veszi kezdetét, amelyen lövészet és futás versenyszámokban mérhetik össze ügyességüket a vállalkozó szellemű vendégek.

13:00 órától a ballószögi focicsapat és a Fradi Öregfiúk barátságos mérkőzését szurkolhatjuk végig, melynek csapatát Szeiler József, Fisher Pál, Szemes Sándor, Dukon Béla, Józsi György, Dzurják Csöpi, Koch Róbert, Bánki Dodó, Páling Zsolt, Keller József játékosok erősítik. A meccs végén dedikálásra és egy kis beszélgetésre is adódik alkalom a Fradi Öregfiúk csapatot kedvelőknek.

Délután is sokféle elfoglaltság közül lehet szemezgetni, melyek között kicsik és nagyok is megtalálhatják a kedvükre való szórakozási lehetőséget. A gyerekeknek góllövő verseny és Nemvicc Elek bóhoc előadása biztosítja a mókás hangulatot, valamint bemutatkozik Juhász Krisztina tornász csoportja és a ballószögi iskola aerobik csoportja is megmutatja tudását a nézőknek, a Ballószögi Kincsecskékkel májusfa állítását követően pedig egy közös táncra is meginvitálják a vendégeket. A Hagyományőrző Népdalkör fellépése után a Vasárnapi Fiúk adnak koncertet, majd egészen éjfélig utcabállal folytatódik a mulatság.