Kezdőlap Egészség Nyáron is a mézé a főszerep Kecskemét Főterén

Nyáron is a mézé a főszerep Kecskemét Főterén

 

Szombatiné Tóth Katalin és férje Szombati László a nyár folyamán is szeretettel várják a mézkedvelőket minőségi termékeikkel a kecskeméti Főtéren, a helyi termelői piacon. Termékpalettájukon széles választékban kaphatók a különlegesebbnél különlegesebb ízvilágú, saját készítésű mézek, melyekkel méltán nyerték el „Az Év Termelői Piac Gazdája” címet.

A kínálatban továbbra is a megszokott termékek kapnak helyet, melyek kiválóan alkalmasak ételek és italok ízesítésére, valamint egyes betegségek tüneteinek enyhítésére. Nyár elejétől ismét újabb, még érdekesebb mézek érkeznek, de addig is a többek között választhatunk a hársméz, akácméz, repceméz, selyemfűméz, vegyes virágméz, propoliszos méz, a különleges erdei méz közül melyeket lehetőség van a helyszínen megkóstolni. Ha ez még nem lenne elég, propolisz tinktúra, mézes dió, mézes vörös áfonya is megvásárolható náluk.

Érdemes ellátogatni a Főtérre, hiszen Katalinék édes mézei sok-sok szeretettel és rendkívül nagy odafigyeléssel készülnek, melyek sokkal egészségesebbek, mint a boltok polcain sorakozó társaik, valamint sokféle felhasználási módjaikon kívül a cukrot is lehet helyettesíteni velük, vagy egyszerűen csak a délutáni finomság utáni vágyunkat csillapíthatjuk az adalékanyagokkal teli édességek helyett.