Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. május 31-én 0 óra és 24 óra között hat migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság két személyt vett őrizetbe. Egy 46 éves férfi a megyeszékhelyen úgy közlekedett személygépjárművel, hogy őt a járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. A sofőr szabálysértési őrizetbe került. Egy másik helyi lakos ellen elfogatóparancs volt érvényben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Őt a Kecskeméti Járásbíróság kereste.

Egy harmadik férfit a kiskunhalasi rendőrök fogtak el. A 20 éves mélykúti lakost a Kiskunhalasi Járásbíróság elfogatóparancsa alapján vették őrizetbe.

Megyénkben az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Kiskunhalason, a Bessenyei éren közlekedett 10 óra 30 perckor egy 23 éves helyi férfi Suzuki típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Szilády Áron utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő Aixam típusú mopedautónak, ezért összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.