Kezdőlap Egészség A csodálatos Hévízi Gyógytó és szolgáltatásai

A csodálatos Hévízi Gyógytó és szolgáltatásai

 

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb vulkanikus eredetű, tőzegiszapos, biológiailag is aktív termáltava.

A 4,4 hektár nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat ásványi anyagokban gazdag források táplálják, ennek köszönhetően a víz három naponta teljesen felfrissül, kicserélődik. A tó gyógyító ereje igen aktív, javasolt a mozgásszervi, valamint gerinc-/ízületi megbetegedések szakaszában, csontritkulás, mozgásszervi műtétek utókezelése, valamint krónikus nőgyógyászati betegségek esetében. A gyógyvíz ivókúraként is alkalmazható.

Mindezek mellett rengeteg különleges és élménydús szolgáltatás színes kínálata várja a kedves hazai, illetve külföldi vendégeket. Többek között iszapmedence, sóbarlang, fitneszterem, iszapmasszázs, fitnesz park, éttermek és bárok, Lótusz Terasz. A Tófürdő rendelkezik beltéri fürdőzési lehetőséggel, valamint a Festetics Fürdőház háromszintes épületének különlegességeivel. A wellness részlegen szauna, infraszauna, gőzfürdő, jégbarlang, sókamra, merülő medence, valamint jakuzzi nyújt kiemelkedő pihenési lehetőséget. A terápiás centrum részen pedig az alábbiakkal találkozhatnak a kedves érkezők: medical wellness, masszázs szolgáltatások, kozmetika, thai masszázs, köpölyözés, valamint kéz-és lábápolás.

A Hévízi Tófürdő nem csak az idősek korosztálya számára hasznos, a szolgáltatások kedveznek fiatal felnőtteknek is, valamint a gyermekeknek, ugyanis a gyermekmedence mellett található gyermektársalgó, játszótér, kis fitnesz park és a csecsemők számára kialakított úgynevezett baba-mama pavilon alkalmas az újszülöttek etetésére. A mozgásban korlátozottaknak szintén találunk külön teraszt, fenntartott helyeket.

 

Hévízi Gyógytó és Szent András Reumakórház

Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1. (Festetics Fürdőház: Ady Endre u.)

Tó információ: +36/83 342 830

E-mail: [email protected]

www.spaheviz.hu

Festetics Fürdőház:

+36 83 501 700/528

E-mail: [email protected]