Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei 5 személyt fogtak el, 14 főt előállítottak, illetve 12 baleset helyszínén intézkedtek.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. július 12-én 0 óra és 24 óra között 2 esetben 4 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 5 elfogásra és 14 előállításra került sor. Közútjainkon 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre 1 sofőrt állítottak elő.

Kiskunmajsa külterületén, egy földúton közlekedett egy 30 éves nő 2018. július 12-én 11 óra 30 perckor Renault típusú személygépkocsival. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az 5404-es számú út kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a védett úton haladó járműszerelvénynek, ezért a műútra történő felhajtás közben összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó sofőrje és utasa könnyű sérülést szenvedtek.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!