Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Megyénkben az elmúlt 24 órában tíz személyt fogtak el és kilencet állítottak elő. Közülük négy személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 10 óra 10 perckor egy 27 éves dunavecsei lakost vettek szabálysértési őrizetbe. Vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

A megye területén egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Baján, a Kölcsey Ferenc utcán közlekedett 2018. július 24-én 18 óra 45 perckor egy 23 éves helyi nő egy Forddal. A rendelkezésre álló adatok alapján a Deszkás utca kereszteződésénél balra akart kanyarodni, ám a manőver során nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező és egyenesen továbbhaladó, elektromos kerékpárral közlekedő férfinek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!