Kezdőlap Rendőrségi hírek Az elmúlt 24 óra eseményei számokban. 15 baleset, 5 elfogás és 10...

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban. 15 baleset, 5 elfogás és 10 előállítás.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban. 15 baleset, 5 elfogás és 10 előállítás.

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában öt személyt fogtak el, tízet pedig előállítottak. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. augusztus 7-én 10 órakor őrizetbe vett egy 21 éves helyi lakost, aki néhány nappal korábban egy üzletből több mint 170.000 forint értékben kozmetikumokat tulajdonított el. A férfit a nyomozók lopás vétség elkövetésével gyanúsítják.

Szintén a kecskeméti rendőrök vették szabálysértési őrizetbe azt a 43 éves férfit, aki Lajosmizsén úgy közlekedett autójával, hogy őt a járművezetéstől eltiltották.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ebből egy baleset történt az M5 autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán, amelyről itt számoltunk be. Ittas vezetés gyanúja miatt egy sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.

Kiskunhalas külterületén, az 5309-es számú úton közlekedett 18 óra 25 perckor egy 27 éves férfi egy Opel Astra típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján nem megfelelően választotta meg sebességét, és az út 15.440-es méterénél lévő útkanyarulatból kiérve az árokba sodródott, majd egy fának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr súlyos sérülést szenvedett.