Kezdőlap Gasztro Rissoteria az Ohana gasztroklub és főzőiskolában

Rissoteria az Ohana gasztroklub és főzőiskolában

Egy újabb lehetőség a közös főzésre, a konyhai eszközök és a csapatmunka elsajátításának/ kipróbálásának alkalma, a rizses ételkülönlegességek megkóstolása, saját kéz munkája árán, és egy hangulatos együttlét egy fáradságos nap végén… Mindez azokra várt, akik az elmúlt főzésen vették részt az Ohana  Gasztroklub és Főzőiskolában.

A program résztvevői négyféle új (rizses) étel elkészítésének módját ismerték meg a szeptemberben tartott kurzus egyikén. Többek között a fekete rizses póréhagymás bazsalikomkrémmel és halfilével, a sütőtökös- mascarponés és gombás- sült sonkás rizottó, valamint az olasz rizstorta volt a főszerepben. A különleges ételek elkészítése alatt nem csak főzni, de csapatban dolgozni is megtanultak a kedves érkezők.
A kikapcsolódásnak is megfelelő esti „főzőcske” alatt a hangulat kellemes volt (ezt fokozták a kihelyezett díszek és füzérek), a program pedig kötetlen. A munkálatok alatt zeneszó hangzott, képek készültek, és valamennyi vendég jókedve előkerült.
Az újdonsült „konyhamesterek” munkájuk eredményeként a hangulatosan kivilágított teraszon fogyaszthatták el a rizses finomságokat.
A kurzus kipróbálása a főzőiskolában mindenképpen érdemes és ajánlott, mert a jókedv és a finom ételek mellett még az új pozitiv élmények is garantáltak.