Vásárok a Széchenyivárosi Kispiacon

  MEGOSZTÁS

  Ősztől új naptári rend szerint folytatódnak a közkedvelt vásárok a Széchenyivárosi Kispiacon, mely a nyári szünet után felújítva, átfestett asztalokkal várja a vásárlókat és az árusokat. A lakótelep lakói és a város más részeiről érkezők által is hamar megkedvelt Baba-Mama Ruhabörzére, a Cipővásárra, valamint a Háztartási-cikk és műanyagvásárra hétről-hétre várják
  az érdeklődőket.

  A Széchenyivárosi Kispiacon hetente váltakozva szombatonként Cipővásárra – illetve Baba-Mama Ruhabörzére várják az érdeklődőket. Ennek értelmében, szeptemberben 8-án és 22-én szombaton 7-10 óráig Cipővásár; 15-én és 29-én 7-13 óráig viszont Baba-Mama Ruhabörze lesz. A két vásár a továbbiak is e szerint a rend szerint folytatódik majd – a hónap első és harmadik szombatja a Cipővásáré, a második és a negyedik szombat a Baba-Mama Ruhabörzéé lesz. A Baba-Mama Ruhabörze hetében viszont mindig extra Cipővásár is lesz csütörtökönként 15-17 óra között.

  A Baba-Mama Ruhabörzét a megszokottak szerint a csarnokrészben tartják, míg a Cipővásárt a csarnok mögötti nagyobb, aszfaltozott, nyílt területen. De fontos tudni, hogy a Cipővásárokat kedvezőtlen időjárás esetén is megtartják, eső vagy később havazás esetén kivételesen ezek is a csarnokba költöznek majd.

  Háztartási-cikk és műanyagvásárt minden héten három alkalommal tartanak – mégpedig
  kedden és péntekenként 6-17, szombatonként pedig 6-12 óra között. Ennek helyszíne a
  megszokott rend szerint a külső részen van, de eső esetén ez is a csarnokrészben lesz
  megtartva.

  Mivel a felújított Széchenyivárosi Kispiacon más rend szerint, számozott asztalok lettek
  kihelyezve, a Baba-Mama Ruhabörzére az alkalmi asztalfoglalás mellett névre szóló, állandó asztalbérletre is lehetőség van – az árus nevének feltüntetésével. A viták elkerülése és az átláthatóság érdekében csak egész asztalokat lehet bérelni – egy egész napra 700 Forintért; míg a szabadtéri árusítás díja 350 Ft/négyzetméter.

  Asztalfoglalásra, egyeztetésre és az árusítók érdeklődésre kedden, szerdán és pénteken
  10-13 óráig van lehetőség Szabó Ferencnél a 30 / 470 50 86 telefonszámon.

  MEGOSZTÁS