Kezdőlap Hírek Főkapitányi jutalom

Főkapitányi jutalom

Dávid Károly r. dandártábornok, a Bács-Kiskun Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként tárgyjutalomban részesítette a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársait.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a kecskeméti rendőrök elfogták azt a férfi, aki a gyanú szerint 2018. november 15-én 16 óra 30 perc és 20 óra 46 perc közötti időszakban Lajosmizse külterületén, a 4608-as számú út 26.400-as méterénél elütött egy gyalogost, majd a baleset helyszínét elhagyta. A 77 éves lajosmizsei férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Czirkó Lajos r. őrmester a helyszínen maradt anyagmaradványokból megállapította a jármű típusát. Az adatgyűjtése során információhoz jutott egy cég hasonló típusú lámpabúra rendeléséről. Laczkó Csaba c. r. főtörzszászlós kutatómunkájának köszönhetően beazonosították a sofőrt, és őt, valamint a járművet Táborfalván találták meg a rendőrök.

Dávid Károly r. dandártábornok kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Laczkó Csaba helyszínelő és balesetvizsgálót és Czirkó Lajos közlekedésrendészeti járőrt.