Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Az egyenruhások 2018. november 7-én nyolc személyt fogtak el, illetve nyolc előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai hajnalban, 1 órakor őrizetbe vettek egy 28 éves helyi nőt, mivel ellene a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik kecskeméti áruházban egy 58 éves helyi férfi két vágókorongot tulajdonított el, miközben a biztonsági szolgálat tetten érte. Őt a megyeszékhelyi egyenruhások gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából 13 órakor szabálysértési őrizetbe vették.

18 óra 50 perckor igazoltattak egy 19 éves kecskeméti férfit a járőrök. Az intézkedés során kiderült, hogy vele szemben a Kecskeméti Járásbíróság szabálysértési elzárást szabott ki pénzbírásgát meg nem fizetése miatt, ezért a rendőrök őrizetbe vették.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 16 óra 26 perckor egy 38 éves kiskunhalasi férfit vettek őrizetbe, mivel ellene a Budai Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásban.