Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Bács-Kiskun megyében 2018. november 13-án a rendőrök 3 személyt fogtak el, illetve 11 előállításáról intézkedtek. Közülük heten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 18 óra 45 perckor tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vettek egy 18 éves helyi nőt.

Az egyik kecskeméti áruházban a biztonsági szolgálat tetten ért egy 48 éves helyi férfit, aki három terméket rejtett a kabátjába, és fizetés nélkül akart távozni. Őt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Két sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Pirtó külterületén, egy szám nélküli földúton közlekedett 12 óra 20 perckor egy 46 éves kiskunhalasi férfi egy tehergépkocsival. A rendelkezésre álló adatok szerint az 53-as számú főúttal párhuzamos kerékpárúthoz érve nem biztosított elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő Simsonnak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a 62 éves motoros az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.