Kezdőlap Hírek Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata mérkőzött...

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata mérkőzött a Szekszárdi AC gárdájával

2018.11.26-án a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata a tavalyi bajnok Szekszárdi AC gárdáját fogadta. Az ellenfélt többek között a többszörös Európa Bajnoki érmes Ruta Paskauskiene, háromszoros olimpikont Tatyana Bilenko erősítette. Lányaink nagy motiváltsággal készültek a mérkőzésre, hogy felborítsák a papírformát.

Párosban ez majdnem sikerült is, ahol a Bálint Bernadett, Imre Leila duót megszorongatta a Drabant – Molnár páros. Egyéniben Drabant Anita szettet is tudott nyerni a többszörös Európa bajnoktól. Márkus Enikő, aki nemrég tért vissza gyermeke születése után, az olimpikont izzasztotta meg. Molnár Anna pedig Bálint Bernadettet kényszerítette nagy csatára. Végül 7-0-ra nyert Szekszárd csapata.

Vajda Viktor edző: Tudtuk, hogy az ellenfél kiváló felnőtt játékosokat szerepeltet, a mi utánpótláskorú versenyzőinknek kiváló példával szolgáltak, hogy milyen magaslatokig lehet eljutni az asztaliteniszben.