Kezdőlap Kiemelt Idén is adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz

Idén is adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 23. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 22-én 18:55 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a „szeretet.éhség.” Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna az elmúlt években összesen több mint 350 millió forint támogatást gyűjtött össze a rászorulóknak.

A kezdeményezést 2018-ban is felkarolta az RTL Magyarország: december 22-én a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent. Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket az adománygyűjtő telefonszám felhívására.

Az idei műsor különlegessége, hogy a Fókusz két házigazdája – Barabás Éva és Tokár Tamás – első alkalommal vezet együtt műsort.

Fókusz karácsonyi adománygyűjtő különkiadás – december 22-én 18 óra 55 perctől élőben az RTL Klub műsorán!
RTL Magyarország