Kezdőlap Zenei élet Szekeres Adrien: 20 év ünnep – Koncert az Erkel Színházban

Szekeres Adrien: 20 év ünnep – Koncert az Erkel Színházban

December 21.-én pénteken, dupla koncerten mutatja be ünnepi műsorát a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral Szekeres Adrien – addig is a Magneoton hanglemezkiadónál a napokban megjelent DVD-jével hangolódhatnak a rajongók a személyes találkozásra.

A napokban az üzletekbe kerülő DVD felvételét a 20 éves jubileumi koncerten rögzítették az Erkel Színházban. A 16:9-es képi formátumban elkészült koncertfilm tartalmazza a művésznő legnagyobb sikereit – így a huszonnégy dal között olyan slágerek szerepelnek példának okán, mint a Híd a folyót, a Kicsi szív, a Piszkos tánc – de mellettük remek feldolgozások is helyet kaptak: Játssz még, Hallelujah, O Sole Mio…

Amint azt a remek stábbal felálló koncerten is látjuk – Szekeres Adrien sikereit nem csak
pártatlan és mással össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti.

„Zenei pályafutásom mérföldköve ez a koncert, mely bemutatja, hogy nem csak egyetlen
zenei stílusnak lehet megfelelni. Köszönöm alkotótársaimnak, az együttesemnek, a
családomnak és a rajongóimnak, akik oly’ sok éve mellettem állnak!” – mondta el új DVD-
jének megjelenése kapcsán.

De Szekeres Adrien művészi kvalitásain túl embersége is példa értékű. Mert miközben igazi ünnepi hangulatot varázsol december 21-én a Hírös Agórában – a páratlan hangú énekesnő ezúttal dupla koncertet tart, ugyanis a Hírös Agórával együttműködésben 100 jegyet ajándékozott a Kecskeméti SOS Faluban nevelkedő árva gyermekek, valamint autista gyermekek és kísérőik számára.

Szekeres Adrien Kecskeméti koncertjére ismét a karácsonyi ünnepek legkedveltebb dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik, mint a Kicsi szív, vagy az Olyan, mint te. A Kecskeméti Szimfonikus zenekar kíséri immár harmadik éve – és ismét csatlakozik a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítvány gyermekkórusa is. "Fontosnak tartom, hogy időt szánjunk magunkra és a családunkra az ádventi időszakban. Leljünk örömöt a mindennapokban!” – mesélte a művésznő.

Szekeres Adrien az elmúlt években több száz adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére.

“Szerencsésnek tartom magamat, hogy minden évben egy hónapon keresztül hangolódhatok a karácsonyra. Minden egyes koncert, közös éneklés a nézőkkel a sok taps, hihetetlen energiákat mozdít meg. Itt az ideje, hogy én is visszaadjak abból a sok jóból, ezért úgy döntöttem, hogy 100 jeggyel ajándékozom meg az SOS falu és az Autista Gyermekekért Egyesület gyerekeit és hozzátartozóit! “ – árulta el Adrien.