Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. január 30-án 0 óra és 24 óra között egy esetben három külföldit tartóztattak fel a tompai határátkelőhelyen.

A tegnapi napon Madaras és Hercegszántó közigazgatási területén három esetben összesen kilenc migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben két könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Bács-Kiskun megye rendőrei négy személyt fogtak el, illetve hatot előállítottak. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 55 perckor őrizetbe vettek egy 21 éves dunavecsei férfit, aki ellen a Ráckevei Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kecskeméti járőrök 17 óra 14 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 32 éves helybélit. A férfi egy személygépkocsival a megyeszékhelyen úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a Kecskemét Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.