Kezdőlap Események Mindenki jól szórakozott a hajósi Idősek Napján

Mindenki jól szórakozott a hajósi Idősek Napján

Múlt hét szombaton került megrendezésre Hajóson az Idősek Napja, amely minden évben olyan hagyományos rendezvénynek számít, ahol a 60 év feletti korosztály is kikapcsolódhat. Az év első fontos eseményének ezúttal is az Albrecht Dürer Művelődési Ház adott otthont, ahol zenés műsorokkal szórakoztatták a közönséget.

A 10:00 órás gyülekező követően a programok délelőtt 11:00 órától kezdődtek meg. A jó hangulatról a Pesti Zenés Színpad Társulatának műsora gondoskodott, akik operett és film slágerekkel készültek, táncosok kíséretében.

A rendezvényen szűrővizsgálatok igénybevételére is lehetőség nyílt, amelyeket természetesen ingyenesen biztosított az önkormányzat.

12:00 órától finom ebéddel várták a résztvevőket, a menü székelykáposzta volt sós kiflivel, krémes és ischler desszertekkel. Az étkezést követően vidám zenével és tánccal folytatódott a nap.

Hajós Város Önkormányzata szívén viseli az idősek sorsát, minden alkalmat megragad, hogy biztosítsa számukra a kényelmet, a megfelelő egészségügyi ellátást, és persze a minőségi kikapcsolódást, hiszen nekik is szükségük van olyan programokra, ahol jól érezhetik magukat a család és a barátok körében.