Kezdőlap Gasztro 2019-ben is folytatódik a „Mit egyen a család? – Fókuszban az ételallergia”...

2019-ben is folytatódik a „Mit egyen a család? – Fókuszban az ételallergia” című programsorozat

Utolsó állomásához érkezett a „Mit egyen a család?  Fókuszban az ételallergia”  című nagy sikerű programsorozat. A főzőbemutatóval egybekötött előadássorozat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, valamint az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola közös szervezésében valósul meg az EFOP -1.2.1 számú „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” elnevezésű pályázati támogatásnak köszönhetően.

2019. február 22-én pénteken 17:00-19:00 óráig a téma a rettegett mini tini korszak, tomboló hormonok és a kódolt lustaság lesz.  Vidám Marcsi fitnesz oktató, egészséges életmód tanácsadó segítségével olyan kérdéseket járnak körbe a megjelentek, mint pl.:  Törvényszerű-e az elhízás? Hogyan vegyük rá tini gyermekünket a mozgásra, ha eddig még vagy már nem sportol? Milyen mozgásformát válasszunk? Mi a teendő, ha az elhízás kezdeti jeleit észleljük gyermekünkön?

A programon résztvevők a fenti kérdéskörről kötetlenül beszélgethetnek a szakmájában elismert fitnesz oktatóval, majd ezt követően közösen elkészítenek egy menüsort, melyet a helyszínen együtt is fogyasztanak el.

Férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.

A programra való jelentkezésre itt van lehetőség:

www.ohanagasztro.hu/kurzusaink

Szabad férőhely esetén regisztrációját visszaigazolják. Amennyiben elfoglaltságából adódóan mégsem tudna eljönni a kurzusra, jelezze a szervezők felé, ne vegye el a részvétel lehetőségét mástól.

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes kurzuson való részvétel előfeltétele egy ESZA kérdőív kitöltése, ezért csak azok jelentkezését tudják elfogadni, akik hajlandóak személyes adataik megadására, a kérdőív kitöltésére.

Információk: www.aranyhomok.hu/vedohalo