Kezdőlap Sport Férfi NB-III. mérkőzés 2019.02.24. 10. óra Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Férfi NB-III. mérkőzés 2019.02.24. 10. óra Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I.- ATSK Szeged I.                  16/2

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I.- Kováts DSE Karcag II.                  12/6

Az NB-III. 15. fordulójában mindkét csapatunk itthon játszott.

Az őszi fordulók alapján izgalmas mérkőzésekre volt kilátás. Az első csapatunk ősszel döntetlent játszott Szegeden, míg a második csapat vereséget szenvedett Karcagon.

Mindkét csapatunk magabiztosan nyerni tudott hazai pályán. A szegediek teljesen fiatalokból álló csapattal érkeztek a találkozóra, melynek az lett a következménye, hogy a Kspari-Kesi I. csapatunk simán győzött.

Győztesek:

Kspari – Kesi I.: Pávics Péter 4, Jádi Dominik 4, Mezei Levente 3, Gyarmati Zsolt 3, Mezei – Pávics, Gyarmati – Jádi párosok 1-1. páros

ATSK Szeged I.: Tubak Dániel 1, Krizsán László 1.

Fodor Miklós edző: „Magabiztos győzelem! Nem volt a két csapat azonos szinten egymással, nagy volt a különbség, mely a végeredményen is látszik!”

Végeredmény:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I.- ATSK Szeged I.                        16/2

A karcagi csapat ellen a párosunk Gyetvai Ákos, Szűcs Bence döntő szettben maradt alul a Dobó István, Dr. Hubert Attila kettős ellen. Farkas Zoltán, Tőzsér Tamás leiskolázta az Ifj. Dobó István, Dobrai István kettőst. A folytatásban Fodor Zoltán magabiztosan nyerte a mérkőzéseit, Gyetvai Ákos az őszi eredményeit felülmúlva megnyerte két egyéni mérkőzését, majd helyette Szűcs Bence folytatta, akinek egy vereséget és egy győzelmet sikerült elérni. Farkas Zoltán jó versenyzéssel nyerte meg a három mérkőzését és egyben maradt alul ellenfelével szemben. Tőzsér Tamás két mérkőzéssel járult hozzá a győzelemhez.

Győztesek:          

Kspari-Kesi II.: Fodor Zoltán 3, Farkas Zoltán 3, Tőzsér Tamás 2, Gyetvai Ákos 2, Szűcs Bence 1. Farkas – Tőzsér páros 1.

Kováts DSE Karcag.:Dr. Hubert Attila 2, Dobó István 2, Dobrai István 1, Dobó Is – Dr. Hubert páros 1.

Végeredmény:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I. – Kováts DSE Karcag 12/6

Fodor Miklós edző: „Magabiztos győzelem! Gratulálok a fiataljainknak! Gyetvai Ákosnak és Szűcs Bencének az ősszel elszenvedett vereségeik után most sikerült a visszavágás, hosszú ideje várunk arra, hogy a csapat egységesen játsszon a mérkőzésein.”