Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 10-én 0 óra és 24 óra között Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén négy esetben 14 illegális migránst tartóztattak fel. A csoportok tagjait az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a rendőrök 7 főt fogtak el, további 5 személyt pedig előállítottak. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 10-én 11 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves jakabszállási lakost. A férfi az egyik kecskeméti áruházból a ruházatába rejtve egy üveg whisky-t lopott el. Cselekménye során tetten érték.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 10-én 21 óra 24 perckor őrizetbe vettek egy 25 éves kiskunmajsai lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki csalás bűntett elkövetése miatt.