Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. március 14-én 0 óra és 24 óra között hét esetben összesen 30 külföldi férfit tartóztattak fel Kelebia, Bátmonostor, Nagybaracska, Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén.

Ezen a napon az egyenruhások öt személyt fogtak el, illetve további öt előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 22 óra 55 perckor őrizetbe vettek egy 23 éves helyi nőt, mivel ellene a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki garázdaság miatt.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Felsőszentiván közelében. Az 55-ös számú főúton közlekedett Csávoly irányából 17 óra 19 perckor egy bácsbokodi férfi egy Peugeot személyautóval. A rendelkezésre álló adatok szerint a főút 83.116-os méterénél, egy balra ívelő kanyarból kiérve a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról és felborult. A gépkocsivezető az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.