Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra határrendészeti, közbiztonsági és közlekedésrendészeti eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 21-én 0 óra és 24 óra között Tompa Közúti Határátkelőhelyen, valamint Hercegszántó és Kisszállás közigazgatási területén öt esetben tizenegy külföldi férfit tartóztattak fel. A magukat afgán, iráni, török, koszovói és líbiai állampolgárnak valló illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az egyenruhások a tegnapi napon tíz személyt fogtak el, további hetet pedig előállítottak. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon 10 órakor őrizetbe vettek egy 32 éves helyi lakost, aki ellen a járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt egy sofőrt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.