Kezdőlap Események A nyomozás idén is folytatódik a Detektív Hétvégén

A nyomozás idén is folytatódik a Detektív Hétvégén

Idén ismét országszerte várja a Detektív Hétvége a krimi szerelmesein túl azokat is, akik egy izgalmas, közel sem hétköznapi, nyomozással egybekötött, jó hangulatú városi sétán vennének részt. Az esemény idén a Rejtélyek Háza jóvoltából a következő városokban kerül megrendezésre: Esztergom, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Siófok, Pécs, Kecskemét, Szeged, Sopron, Eger és Budapest.

A játék szlogenje: A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Kecskemét egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A program időkorlát nélküli, de kb. két óra alatt járható be a 2-2,5 kilométer hosszú útvonal, mely egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

Részvételi korhatár nincs, viszont a program 10 éves kor alatt ingyenes.

További részleteket a Facebook eseményben találhatnak kedves olvasóink: 

https://www.facebook.com/events/395659161257361/