Kezdőlap Sport 65 éves a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

65 éves a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér fennállásának 65. évfordulója alkalmából 2019. május 1-jén, Kecskeméten ünnepi megemlékezést tervez. A klub elmondhatja magáról, hogy működése nagy múltra tekint vissza. Több szakosztállyal tevékenykedve, nemzetközi és országos sikerekben is bővelkedve mára már Kecskemét egyik legnagyobb múltú sportkörévé nőtte ki magát, a KTE után. Elért eredményeikhez természetesen hozzájárult a mindenkori elnökök, edzők, dolgozók, játékosok, versenyzők, társadalmi munkások, támogatók, szimpatizánsok, vállalkozók segítsége, odaadása is.

Aki részt vett az 5 évvel ezelőtti szülinapi összejövetelen, az tudja, mire számítson: jó emberek, jó kedv, jó hangulat, sok régen látott ismerős!

A nap folyamán, 11 órától a Spartacus csarnokában megmérkőznek a játékosok, hogy kiderüljön, ki a jelenlegi legjátékosabb, legbátrabb csapat. Ezután 16.30-tól a Bajor Étteremben az ünnepélyes megnyitó, köszöntők és elismerések után vacsorára invitálják a vendégeket.

Az eseményen szeretnék összehozni a mindenkori Spartacusos játékosokat, edzőket, tagokat.

Ha Ön is járt a Spartacusba asztaliteniszezni, vagy bármilyen módon kapcsolódik a szervezet tevékenységéhez, vegye fel a kapcsolatot az egyesülettel az [email protected] email címen keresztül.

Ujhidy Tibor elnök: „A 60 éves megemlékezésen sokan kérték, hogy szervezzünk 5 év múlva is ilyen jellegű ünnepséget, hiszen jó érzés találkozni a régi társakkal, megismerkedni a fiatalokkal. A közösséget összetartja egyrészt az asztalitenisz, másrészt a Kecskeméti Spartacus iránti elkötelezettség. A kéréseknek eleget téve elérkezett a 65. évfordulós esemény is. Jöjjünk össze és elevenítsük fel együtt kedves emlékeinket.”