Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei

Tegnap a rendőrök 10 személyt fogtak el, és további 5 fő előállításáról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai május 11-én 0 óra 20 perckor őrizetbe vették B. Norbertet. A 33 éves helyi férfi a gyanú szerint elfogása előtt 15 perccel Kecskeméten, a Mártírok útján parkoló Renault 9 típusú gépjármű jobb első ablakát betörte, és a motortérből egy akkumulátort lopott el.

10 perccel később a kecskeméti rendőrök K. Mihályt vették őrizetbe. A 42 éves helyi lakossal szemben a Kecskemét Törvényszék elfogatóparancsot adott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egyenruhásai 13 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 56 éves kiskunmajsai lakost. A férfi – ittas állapotban – az általa vezetett segédmotoros kerékpárt az 5409-es úton úgy vezette, hogy őt a Kiskunhalasi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A bajai rendőrök 22 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves hercegszántói lakost. A férfi az 51-es számú fő úton úgy vezetett egy személyautót, hogy őt a Bajai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 5-ig a járművezetéstől eltiltotta.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléssel járó, valamint 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.