Kezdőlap Hírek Shakespeare Királyfi Drámája a Kecskeméti Ciróka Bábszínházban

Shakespeare Királyfi Drámája a Kecskeméti Ciróka Bábszínházban

2019 májusában, a kecskeméti Ciróka Bábszínházban – mely a kecskeméti kulturális élet jelentős helyszíne – került bemutatásra William Shakespeare egyik leghíresebb Királyfi Drámájának egyedien feldolgozott változata, az egyedülálló és izgalmas színdarab, a Hamlet. A három fiatal szereplő – Tóth Mátyás, Dénes Emőke, valamint Lendváczky Zoltán – játéka alatt a nézők rengeteget tanulhattak.

A fiatal, ám profi színészek előadása rendhagyó, újragondolt adaptációja az ifjú Hamlet szemszögén keresztül meséli el a történetet. Az előadás során a különleges álarcok szerepe átvitt értelemben jeleníti meg a mindenki felé bizalmatlanná vált fiú látását. A csupán háromfős színdarab kreativitással, megnevettető momentumokkal, érzelmeket kifejező zenékkel és mozdulatokkal, tánccal, valamint egyedülálló fénytechnikával fűszerezte meg a műsort.

A színház folyamatos előadássorozata egyaránt ajánlott kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, családoknak és idősebbeknek is egyaránt. A bábelőadások mellett igazán sokféle témában láthatunk darabokat – mint például mesék, kötelező olvasmányok, népszerűbbnél népszerűbb és mindenki által ismert történetek színpadi változata – kiváló színészekkel, gyönyörű díszletekkel, elgondolkodtató, és humoros pillanatokkal és az igazi színházélménnyel. A tartalmas előadások mindegyike színvonalas, és megtekintésre méltó/érdemes minden korosztály számára.

Ciróka Bábszínház

Kecskemét, Budai utca 15.

Telefon: 76/486-217

E-mail: [email protected]

Web: www.ciroka.hu