Kezdőlap Egészség-szépség Süteményekkel bővült a Bubble Tea üzlet kínálata Kecskeméten

Süteményekkel bővült a Bubble Tea üzlet kínálata Kecskeméten

Nemrégiben nyitotta meg kapuit Kecskeméten a Bubble Tea J Koktél üzlet mindazok számára, akik szeretnének valami különlegesen finom, hűsítő, a hagyományostól eltérő gazdag íz választékú, minden színében egészséges italt megkóstolni, egy forradalmian új, – és folyamatosan újuló- kiszerelésben. A vásárlók számára a finom innivalók mellett, már teasütemény is elérhető.

A széleskörű választékban bővelkedő teák összeállítása személyre szabott, így minden beérkezőnek lehetősége nyílik a saját ízlésének megfelelő Bubble Tea-k  kiválasztására. A teák alapja lehet zöld-vagy fekete tea, a gyümölcs aromák között találkozhatunk mangóval, naranccsal, licsivel, ananásszal, zöld almával, cseresznyével, valamint szamócával. Továbbá feltét gyanánt különféle gyümölcs buborékok (zöld alma, licsi, mangó, barack, cseresznye), illetve zselék (áfonya, szamóca, licsi, ananász, fekete tápióka) szerepelnek a kínálaton. Teljes aromák szintén elérhetők, mint például Mokka Kávé, Mogyorós Latte, valamint Truffle csoki. A nyár közeledtével előtérbe kerülnek majd a meleg időhöz passzoló ízek, mint például a dinnye, ananász, barack vagy a kivi.

Minden Tea az alábbi három kiszerelésben áll rendelkezésre: kicsi (400 ml), közepes(475 ml), és nagy (660 ml) méret. Különlegesség továbbá, hogy ezek az italokat sétáló teának hívják, hiszen bárhová könnyedén magával viheti az ember.

A teák mindegyike rendkívül finom, és különleges, kellemesen hűsítő, és egészséges. Sokan nem is gondolnák, hogy a kis buborék feltétek nem tartalmaznak zselatint, külső héjuk ugyanis hínárból készült. Emellett ezek felhasználhatók rengeteg népszerű desszert – mint például gofri, fagyasztott joghurt, fagylaltok, sütemények- feltétjeként. Egy másik érdekesség, hogy a gyümölcs ízű zselék kókuszpépből készülnek. A naponta frissen főzött, természetes, és növényi alapú tápióka,  amely 100%-ig vegán, tej-és gluténmentes, valamint vegetáriánus, tradicionális kedvenc feltét Taiwanban, a Bubble Tea hazájában!

A Bubble Tea megkóstolása, valamint fogyasztása ajánlott mindazok számára, akik szeretnének felfrissülni, vagy kikapcsolódni, feltöltődni néhány percre, és elmerülni az ízek világában. A megújult választékban szerepelnek teasütemények, melyek kiegészítik a teák elfogyasztását, és lendületet adnak a nap további részében. A kínálat bővítésre kerül június végétől, ugyanis a nagy keresletre tekintettel a gofri is elérhető lesz.

Bubble Tea J Koktél

Kecskemét, Arany János utca 3.

kokteltea@gmail.com

Facebook: J Koktél Bubble Tea