Kezdőlap Zenei élet Megjelent a Soulwave és Szakács Gergő közös dala: a „Minden tévedésem”

Megjelent a Soulwave és Szakács Gergő közös dala: a „Minden tévedésem”

Az évek óta rádiós slágerlisták élmezőnyében szereplő Soulwave és az elmúlt években hazánk egyik legnépszerűbb zenekarává váló Follow The Flow énekese Szakács Gergő, közös dallal örvendeztették meg a rajongókat.

Az életben való útkeresésről, a célokért való, sokszor keserédes küzdelemről szóló dalhoz már klipet is készítettek, ahol a helyszín és a díszlet egyedi hangulatot kölcsönöz a dalnak. A komoly téma ellenére a dal és a klip is árasztja magából a pozitív kicsengést, amely a Soulwave eddigi legkiforrottabb munkájának igérkezik, ráadásul Szakács Gergő egyedülálló hangja teszi még emlékezetesebbé.

Fodor Máté, a Soulwave énekese a dal kapcsán elmesélte, hogy rendkívül élvezetes volt a közös munka Szakács Gergővel, hiszen a dalszöveget, bár nem egymás mellett írták, mégis közös ihletettséggel szerezték, majd a végső simításokat már a stúdiófelvételnél az utolsó pillanatokban végezték el. A klipforgatás is hasonlóan jó hangulatban zajlott, ráadásul a videóban előkerülnek mind a zenekar mind pedig Szakács Gergő gyerekkori képei is.

A Soulwave következő koncertjét november 15-én tartja Budapesten az Akvárium Klubban, ahol először hallhatjuk az új dalt élőben, ráadásul Szakács Gergő is közreműködik a koncerten.