Kezdőlap Események Új mikrohullámú sütőket mutat be a Sencor idehaza

Új mikrohullámú sütőket mutat be a Sencor idehaza

 

Elegáns és modern készülékek a magyar háztartásoknak

Budapest, 2019. november 29. – Egyre többen keresik a hazai piacon az exkluzív külsővel rendelkező mikrohullámú sütőket, ezért az idén ötvenéves Sencor számos újdonságot mutat be ebben a szegmensben. „A Sencor legújabb mikrohullámú sütői egytől-egyig elegáns és letisztult megjelenéssel büszkélkedhetnek, mindamellett rendkívül sokoldalúak, hiszen akad köztük olyan, amivel akár grillezni is lehet” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

A SMW 5 család a hagyományosabb színeket kedvelőket szólítja meg. Az SMW 5017WH fehér, az SMW 5117BK fekete, az SMW 5217SL pedig inox színben érhető el. Mindhárom modell közös ismertető jegye, hogy LED-kijelzővel rendelkeznek, amely az aktuális idő, valamint a programokból hátralévő idő kijelzésére szolgálnak. A Sencor ebbe a modellcsaládba tartozó készülékei optimális kapacitással rendelkeznek, hiszen belső űrtartalmuk eléri a 17 litert, emellett akár 27 centiméter
átmérőjű tányért, vagy edényt is berakhatunk az új SMW mikrókba. A 800 wattos teljesítményű készülékek 8 előre beállított programmal és ötféle teljesítményszinttel rendelkeznek a különböző ételek melegítéséhez, főzéséhez, vagy kiolvasztásához. További előnyük, hogy tartós zománcozott belső felületeik rendkívül könnyen tisztán tarthatók.

A mikrohullámú sütő család két exkluzívabb megjelenésű modellje az SMW 1517RD piros, míg az SMW 1617BK fekete színben érhető el. Ezek a modellek nemcsak különleges színárnyalatukról, hanem krómbetétes tekerőgombjaikról és ajtónyitó fogantyújukról ismerhetők fel. Az SMW-család többi tagjához hasonlóan ezek a modellek is 17 literes űrtartalommal rendelkeznek és nagyméretű belső terükben akár 25 centiméter átmérőjű edény is elfér. Az ételek főzéséhez és melegítéséhez ötféle teljesítményszint áll rendelkezésre a 700 wattos készülékeken.

A Sencor újdonságok között van még a SMW 4317SS inox mikrohullámú sütő, amelynek előnye, hogy ellenálló az olaj- és zsírfoltokkal szemben. Takarítása éppen ezért még nagyobb igénybevétel esetén is könnyen, néhány mozdulattal megoldható. Az ugyancsak 17 literes űrtartalommal és 700 wattos teljesítménnyel rendelkező mikrohullámú sütőn ötféle teljesítményfokozat válaszható a
különböző főzésekhez és melegítésekhez. Belső terébe akár a 25 centiméter átmérőjű edények is elférnek. A Sencor inox mikrójával ugyanakkor grillezni is lehet (900 W), még könnyebbé és egyszerűbbé téve ezzel az ételkészítést.

„A Sencor újdonságai illeszkednek a márka víziójához, miszerint szeretnénk a főzést és konyhában eltöltött időt azok számára is élvezetessé tenni, akik korábban nem hobbiként tekintettek az ételkészítésre” – hívta fel a figyelmet a Sencor termékmenedzsere.

###

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.
SENCOR