Kezdőlap Régió VETERÁN

VETERÁN

Kedves veteránjármű rajongók!

2012. okt. 20-23. között ismét a budapesti SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az Oldtimer Show Kft. szezonzáró kiállítása. Idén egy új kiegészítő program is kapcsolódni fog a rendezvényhez, melynek neve „Military Fesztivál”. E rendezvény az első és a második világháború idején használt harci járműveket, hadi eszközöket és a katonák öltözetét kívánja bemutatni. A nosztalgiázásra vágyó közönség 2012-ben ismét teljesen új kiállítási anyagot láthat majd Budapesten.
A belépőjegy ára felnőtteknek 4.000Ft lesz, gyerekeknek 2.500Ft (3 éves kor alatt ingyenes). A gyermek jegyek korhatárát 12-ről 14 éves korra emeltük. 2012-ben bevezetjük a „családi belépőjegyet”, amely két felnőtt és két gyerek belépésére jogosít majd, 11.000Ft-os áron. A kerekes székesek 2.000Ft-os, kedvezményes áron vásárolhatják meg a belépőjegyet. (A kísérő részére teljes áru belépőjegyet kell vásárolni!) Szintén újdonság az online jegyvásárlási lehetőség. Aki elővételben megrendeli a belépőjegyét, az 10%-os kedvezményre számíthat. Cégek és klubok részére elővételben, csoportos jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk 15% kedvezménnyel. A csoportos jegy vásárlási kedvezmény csak 100db jegy feletti egyidejű rendelés esetén érvényes! Az online jegyvásárlással kapcsolatos információk a www.oldtimershow.hu oldalon található. Elővételben belépőjegyeket csak online módon árusítunk.
Az Üdülési Csekket ismét elfogadjuk majd belépőjegy vásárlására, sőt a kedvezmények körét bővítve, ettől az évtől a SZÉP kártyákat is elfogadjuk. Mindegyiket!
A parkolás –ahogy már megszokhatta a SYMA Rendezvényközpontba járó közönség– teljesen díjmentes. A parkolást ismét a „Szoborpark” felőli oldalon javasoljuk, de a Dózsa György út mindkét oldali leállósávja is ingyenes. A Szoborparkhoz az Ifjúság útja felől lehet behajtani. Ez gyakorlatilag a SYMA udvara. Ne ijedjen meg senki attól, hogy a sorompót lecsukogatják a biztonsági őrök. A sorompó csak a biztonsági célokat szolgálja, de nem korlátozza a behajtást a területre.

A kiállításra a veteránjármű tulajdonosoknak idén is lehet jelentkezni a következő kategóriákban:
– antik autók, oldtimer autók, youngtimer autók, KGST autók, USA autók
– antik motorok, oldtimer motorok, Magyar motorok
– veterán katonai járművek, veterán hadi eszközök, veterán katonai öltözet
A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: [email protected] Kérjük, hogy a benevezni kívánt járművekről 1-1db jó minőségű fotót és a tulajdonos mobil telefonszámát is küldje el.
Szokás szerint a részvételre jelentkező járművek mindegyikének egy előszűrésen kell majd átesniük. Továbbra is alapelvünk, hogy minden járműtípusból csak 1-1 példányt állítunk ki. Amelyik típusból elfogadtunk egy nevezést, abból a típusból már nem tudunk másikat befogadni az idei kiállításra. Talán majd jövőre! A jelentkezési sorrend is számít. Kérjük a jelentkezők megértését e tárgykörben. A kiállításon résztvevő járművek mindegyike ismét „Oldtimer Show” emléktáblát fog kapni. A kiállítás legszebbjei természetesen díszes serlegekkel jutalmazzuk, melyeket a kiállítás szakmai zsűrije fog odaítélni. A szakmai és a szervezői díjak száma kb. 30db lesz.

Várjuk szeretettel a nosztalgiázásra vágyó közönséget októberben, a SYMA-ba! Veterános üdvözlettel: Oldtimer Show Kft. [email protected]
további információk: www.oldtimershow.hu

Kérjük, hogy ezt a hírlevelet küldd tovább veteránjármű rajongó barátaidnak, ismerőseidnek, rokonaidnak és üzleti partnereidnek. Had értesüljenek ők is mielőbb az idei Oldtimer Show-ról.