Kezdőlap Események Sportolók Éjszakája harmadszor!

Sportolók Éjszakája harmadszor!

Exkluzív: Csak az Alföldi Régió Magazinnál található képekkel!
Egyedüli sajtóként a magazin volt jelen az esten.

A sportnak hatalmas ereje van a világban. Barátokat kényszerít vitára, közösségeket hoz létre, akár egy piciny, széthúzó országot is össze tud fogni. A sport szeretete rengeteg ember életét határozza meg. Ezen gondolatok magvaiból épített fel, három évvel ezelőtt Czéh Ágnes egy összefogó rendezvényt.

 

Csak az Alföldi Régió Magazinnak adódott lehetősége, hogy beleshessen a Sportolók Éjszakájának kulisszái mögé, melyre március 19-én, szombaton került sor a GAMF aulájában. Czéh Ágnes, aki maga is versenysportoló volt, nyilatkozott szerkesztőségünknek az eseményről. A rendezvény fő vonala a sport és annak szeretete. Sok ismerőse, barátja is rendszeresen mozog, vagy versenyszerűen edz, együtt szurkolnak a mérkőzéseken. Innen indult a rendezvény ötlete, melynek népszerűsége évről- évre növekszik.

 

A szombati eseményen tiszteletét tette, Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, de találkozhattunk öregfiú futballistáktól kezdve az NBI-ben szereplő férfi röplabdacsapat tagjaival, valamint szurkolókkal és amatőr sportolókkal is. Czéh Ágnes köszönetét fejezte ki a támogatóknak, hogy ez az esemény harmadszorra is létre jöhetett, például a Royalsekt Zrt. aki a kezdetektől fogva az esemény mellett áll, valamint a Hazai Húst is kiemelte. Az esten a vacsorát a Bajor étterem és Vendégház adta, ami elfogyasztása után elkezdődött az igazi szórakozás. A talpalávalót az est további részéhez G and B Zenekar szolgáltatta.

 

A Sportolók Éjszakája harmadik alkalommal is sikeresen zárult, több mint száznyolcvan vendég részvételével tartott hajnalig a mulatság.

További képek: https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10206979613303067

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1699763133631496&id=100007934777254

További fotók a holnapi napon is megtalálhatóak lesznek hírportáljainkon.