Kezdőlap Események XII. Hunyadivárosi Napok Kecskeméten

XII. Hunyadivárosi Napok Kecskeméten

Szeptember 23-án és 24-én került megrendezésre a XII. Hunyadivárosi Napok, a kétnapos rendezvény alatt lemezbemutató koncertek, foci meccsek, sztárvendégek és gasztronómiai érdekességek várták az érdeklődőket.

A Hunyadivárosért-díjat dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester adta át – a pénteki ünnepség keretében -, amelyet ketten vehettek át: Kuli Józsefné Erzsébet, a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub vezetője és Taska László, amatőr festő

Szombat reggel veterán járművek, traktorok illetve régi honvédségi járművek gyülekeztek az utcákon, emellett a színpadon lemezbemutató koncerteket, az újépítésű műfüves focipályán pedig mérkőzéseket nézhettek végig az érdeklődök.

Délután a Hunyadivárosi Labdarúgó Kupa díjátadására került sor, amelyen az első helyezett KV Pozor lett, másodikak a Házmesterek, harmadikak pedig a Feketesereg csapata lett. A tombolasorsolás után fellépett a Mátyás Király Citerazenekara, majd a Kecskemét Néptáncegyüttese. Este pedig Fejős Jenő adott nagy sikerű nótaestet, ezután operett előadást nézhettek végig a látogatók, zárásként pedig a sztárvendég, az Unique együttes lépett színpadra.