Kezdőlap Egészség Ajándékozzon szeretteinek a Margó Illatszer Ajándék üzletből!

Ajándékozzon szeretteinek a Margó Illatszer Ajándék üzletből!

Ajándékozni szeretne? Látogasson el a kecskeméti piaccsarnokba, ahol keresse a Margó Illatszer Ajándék üzletét!
A kiváló minőségű ajándékcsomagok, törölközők és az Avon termékek közül biztosan mindenki megtalálja szerettei számára a megfelelő ajándékot, amelynek kiválasztásában, megalkotásában is segítenek az üzlet dolgozói. Garaczi Margittal beszélgettünk, aki már 20 éve erősíti az Avon csapatát, illetve egy gyermekkori álmát is megvalósította, hiszen mai napig a saját boltjában tevékenykedhet. Ezekről mesélt nekünk Garaczi Margit, aki a Margó Illatszer Ajándék üzlet ügyvezető tulajdonosa.

Gyermekkorom óta kereskedő szerettem volna lenni, imádtam mindent, ami az üzleteléshez kapcsolódik. Számomra egyértelmű volt, hogy felnőtt koromban is a kereskedéssel foglalkozzam, így amikor megalapítottam a saját üzletemet, beteljesedett az álmom. Minden ügyet én intéztem, ebben nagy örömre leltem, így a mai napig is ezt a folyamatot tartom.

20 éve csatlakoztam az Avon csapatához, mint tanácsadónő. Idén volt 18 éve, hogy koordinátorként tevékenykedtem az Avonon belül. Egy 170 fős saját csapatom van Kecskeméten, akiket én fogok össze. Az üzletem az Avon termékek és ajándékcsomagok értékesítésre épül, amelyek keretében próbáljuk vásárlóink igényeit kielégíteni és álmaikat megvalósítani. Segítünk kitalálni a törölközőre szánt szöveget, összeválogatni az ajándékcsomag tartalmát nemre és korra tekintve. Rugalmasnak és gyorsnak kell lennünk, hogy maximálisan kielégítsem az ügyfeleim igényeit.

Számtalanszor kéri egy-egy vásárlónk, hogy ötvözzük a vesszőáruinkat az Avon termékeivel, illetve törölközővel. A hatékonyság érdekében megérdeklődjük a nemét és életkorát, hogy minél jobban megvalósítsuk az ajándékozott vágyait.

A kecskeméti piaccsarnokban már 12 éve vagyunk jelen, minden figyelmemet és erőmet erre az egy üzletre összpontosítom, hogy a lehető legtöbbet tudjam nyújtani a vendégeimnek. Azért döntöttem úgy, hogy a piaccsarnokon belül hozok létre egy üzletet, mert itt rengeteg ember megfordul, hétvégén is nyitva tart és kora reggeltől kora délutánig lehetőségünk van nyitva tartani.

Délelőttönként az üzletben tevékenykedem, délutánonként pedig a 170 fős csapatommal foglalkozom, hiszen nekik is vannak problémáik, képezni kell őket, illetve személyes találkozókat tartani velük. Természetesen vannak olyan kolléganőim is, akiket én képeztem ki.

Jelenleg nagyon szépen fejlődik az üzletünk, nyitottak vagyunk az új dolgokra, ezáltal mi is törekszünk új dolgokat kitalálni, mint például a hímzésben és árukínálatunkban.
A munkám számomra a hobbim is, rendkívül érdekel az ezotéria világa is, ezért hold naptár, lunáris kalendárium, illetve ezotériával foglalkozó könyvek is megtalálhatóak kínálatunk között. A közel jövőben készülünk az esküvő kiállításra, amelyre törölközőkre készítünk el fiú-lány motívumokat, ezeket egymással kontrasztban varrjuk meg, hogy harmonizáljanak. Úgy gondolom, hogy egy ilyen törölköző tökéletesen megállja a helyét nászajándékként.

Természetesen gyermekek számára is készítünk törölközőket, amelyekre különböző figurákat, állatokat hímzünk. Amikor egy ünnep közeledik, azt próbáljuk kihasználni, mint ahogy hamarosan beköszönt a szeretet ünnepe, ezáltal sok karácsonyi mintás törölközőt készítettünk már el.

Az Avon termékeknek általában a 80 százaléka megtalálható üzletünkben, de nagyon rugalmasan tudunk rendelni, így pár napon belül ki tudjuk elégíteni a vásárlóink igényeit.

A munka oroszlánrészét én és a lányom végezzük, de csapatunk tagja még Adri is, aki egy heti tag lett nálunk, ő is sokat segít az üzlet életében.
Számomra rendkívül fontos a család, próbálom úgy intézni a munkát, hogy ne menjen a család rovására. A férjem nagyon megértő, ha tud segít, amit én is viszonzok neki. Ajándékkártya vásárlására is lehetőség van, ami egy remek ajándék lehet szeretteink számára.
MARGÓ ILLATSZER AJÁNDÉK
KECSKEMÉT, BUDAI U. 2/A
PIACCSARNOK ÜZLETSORÁN
NYITVA TARTÁS: KEDD-VASÁRNAP: 6.00-13.00
GARACZI MARGIT
TEL:+36-30-958-9079
[email protected]