Kezdőlap Események Forradalmi újítások a Szépségszigeten!

Forradalmi újítások a Szépségszigeten!

 A kecskeméti Szépségsziget Szalon augusztusi tulajváltása óta forradalmi újítások mentek végbe az üzlet életében.
A szalonban továbbra is igazi szépségkomplexum működik, amely mindent magában foglal, amire egy nőnek csak szüksége lehet. Testformálásra, fogyásra alkalmas csúcstechnológiájú gépek, EU szabványcsövekre cserélt napbarnított hatást keltő szolárium, kozmetikai kezelések, manikűr-pedikűr, illetve kényeztető masszázs közül választhatunk, de ha egy teljes átalakításra vágyunk, akkor mindezt elérhetjük akár egyben is.

A francia szisztéma szerint működő három testkezelő gép mellé most egy új, csúcstechnológiájú komplex testkezelő gép is társult, amelyet akár az arcunkra is bátran használhatunk.

RÁDIÓFREKVENCIA
A rádiófrekvencia által előidézett felmelegedés hatására bőrünkben beindul a kollagéntermelés, a cellulitok kisimulnak, amelynek következtében egy hosszantartó, több nap után is zajló folyamat következik, feszessé, regenerálttá téve bőrünket.

KAVITÁCIÓ
A kavitáció hatására a meglévő zsírok cseppfolyóssá oldódnak, majd a nyirokrendszeren keresztül végleg eltűnnek szervezetünkből. A negyven perces kezelést követően hatásosabb eredményt érhetünk el, ha alkalmazzuk a nyirokmasszázs gépet, hiszen az felgyorsítja a cseppfolyóssá vált zsír eltűnésének folyamatát, így kerülve el azt, hogy az máshol rakódjon le.
A kavitációt egy testrész kezelése alatt mindig ugyanarra a felületre kell alkalmazni, emellett pedig egy héten egyszeri kezeléssel ajánlott a használata.

LIPOLÉZER
A lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. Azt követően, hogy a lézerenergia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejteket, azok éteresztővé válnak és víz, szabad zsírsavak és glicerol formájában távozni tud a zsírsejtekből, amelyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből, természetes úton.

A Szépségszigeten üzletében most nem csak a gépek újultak meg!

Immáron teljes alkalmi ruhakollekciók közül is választhatsz, amelynek nagyszerű kiegészítői lehetnek a hajókötélből készült, hipoallergén kizárólag a Szépségszigeten kapható Constantin Nautics ékszerek. Ne maradj le, a Constantin Nautics karkötői férfi, női, ráadásul gyermek méretben egyaránt kaphatóak.