Kezdőlap Rendőrségi hírek Lopott Ladával

Lopott Ladával

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Kecskeméten lopta el az autót, másnap Nagykőrösön a gépkocsi megtankolását követően fizetés nélkül elhajtott a gyanúsított, de a kecskeméti rendőrök elfogták.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Az egyik kecskeméti áruház parkolójában hagyott Lada típusú személygépkocsit 2016. november 12-én 8 óra és 19 óra között ismeretlen személyek ellopták.

Egy ismeretlen sofőr az egyik nagykőrösi benzinkúton 2016. november 13-án az esti órákban megtankolt egy Lada típusú autót, majd fizetés nélkül Kecskemét irányába elhajtott. A helyi rendőrök a bűncselekményről azonnal értesítették a Kecskeméti Rendőrkapitányságot. A megyeszékhely egyenruhásai a Ceglédi úton megállították és igazoltatták az autót, amelyről kiderült, hogy azt az előző nap lopták el a kecskeméti áruház parkolójából.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 29 éves jakabszállási R. Zsoltot és a 26 éves kunszentmiklósi R. Arankát.