Kezdőlap Média NAGY BEJELENTÉST TETT ISZAK ESZTI

NAGY BEJELENTÉST TETT ISZAK ESZTI

A 2016-os Comet díjátadón november 25-én összesen kilenc kategóriában hirdetnek győztest a közönség szavazatai alapján. A mai napon ugyanakkor Iszak Eszti nagy bejelentést tett: az év pillanatának járó- és az életműdíjat is átadják a gálán.

Az RTL Magyarország és a Viacom közös rendezésében idén kilenc kategóriában szavazhattak kedvenceikre a rajongók, így hamarosan kiderül, hogy ki veheti át az év női előadója, az év férfi előadója, a legjobb zenekar, a legjobb klip, a legjobb dal, a legjobb humorista, a legjobb színész, a legjobb színésznő és legjobb social média szereplőnek járó Comet gömböt.

A szervezők a közönségszavazáson kívül két új kategóriában is osztanak díjat: az év pillanatáért járó- és az életműdíjat a Comet szakmai stábjának javaslata alapján adják át a november 25-ei nagyszabású gálán. Erről bővebben Iszak Eszti, a Comet egyik műsorvezetője nyilatkozott az alábbi linken:

http://rtl.hu/comet/nagy-bejelentest-tett-iszak-eszti

Péntek este a Millenáris Parkban a kilenc kategória jelöltjein kívül számos sztár is részt vesz fellépőként a gálán. Színpadra lép majd a Margaret Island, a Wellhello, Gáspár Laci, Freddie, Tóth Andi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp feat. Pixa, a The Biebers és Herrer Sári. Ezen kívül Tóth Gabi egy teljesen új oldalát mutathatja meg, eddig még soha nem látott felállásban lép fel Tototva néven Freddie Shumannal és Lotfi Begivel kiegészülve. A díjátadó utáni parti hangulatáról pedig Willcox, a Stereo Palma és Pixa, míg a megnyitó látványáért a Dirty Led Light Crew felel majd.

A rajongóknak fontos hír, hogy aki nem a rendezvény helyszínéről élvezi az eseményt, online folyamatosan nyomon követheti majd a rendezvényt a www.comet2016.hu oldalon. Az élő közvetítés mellett lesz egy speciális stream is: két 360 fokos kamera képén keresztül is láthatják a díjátadót, így az érdeklődők még inkább úgy érezhetik, hogy ők is ott lehetnek a rendezvényen. Az extra online háttéranyagokról pedig négy fiatal youtuber, FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodik majd a gála hivatalos weboldalán keresztül.

RTL Magyarország
Viacom