Kezdőlap Események Újabb társadalmi felelősségvállalás az SOS Gyermekfaluban

Újabb társadalmi felelősségvállalás az SOS Gyermekfaluban

  1. December 23-án délelőtt került megrendezésre az SOS Gyermekfalu karácsonyi ünnepsége, amelynek keretében a gyermekek egy színvonalas, lélekmelengető ünnepi műsorral készültek a nevelőik, támogatóik, illetve a résztvevő vendégek számára. A közösségi házban megrendezett ünnepélyes műsort Kiss Gergely, az SOS Gyermekfalvak területi igazgatója nyitotta meg, aki megköszönte a támogatók és a munkatársak egész éves munkáját, valamint kellemes ünnepeket kívánt a résztvevőknek.
    Őt követte Bugya László faluvezető, aki egy kedves történettel köszöntötte a vendégeket.
    Szalainé Kállai Veronika nevelőnő és a gyermekek által előadásra szánt műsor koreográfusa egy hangulatos diavetítés keretében idézte fel az elmúlt esztendő történéseit.A gyermekek idén is rendkívül elismerésre méltó műsorral készültek, amely során egy karácsonyi hangulatra épülő, népi hagyományokat felelevenítő előadást láthattunk.Számos támogató volt jelen az eseményen, köztük az SOS Gyermekfalvak budapesti irodája, a Petőfivárosi Nyugdíjas Klub, Kővágó Gyula és családja, a Hírös Lovarda munkatársai valamint az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége.Ezen a napon is rengeteg ételhez, édességhez, cipősdoboz-meglepetésekhez, könyvekhez juthattak a gyermekek, azonban póniló simogatásra is sor került.

    Az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége és a Zimacsek Márta Reklámügynökség dolgozói idén is örömmel vettek részt a társadalmi felelősségvállalásban, hiszen adni mindig jó!