Kezdőlap Események Téged is vár a megújult Black Cat Pub!

Téged is vár a megújult Black Cat Pub!

A kecskeméti Black Cat Pub ezúttal megújult arculattal, forradalmi újításokkal és izgalmas programokkal vár Téged is, ha szeretnél kellemesen eltölteni egy kis időt a barátaiddal, esetleg a pároddal.

A megújult vendéglátóegység rendkívül változatos kínálattal, kedves, gyors kiszolgálással és nem utolsó sorban újdonsült lehetőségekkel várja minden kedves vendégét!
A professzionális csocsó, darts és az ízletes csúcsminőségű borok, valamint az egyéb italok véget nem érő választéka mellett a kávé szerelmesei is bátran beülhetnek egy kiváló Arabica olasz kávéra, esetleg egy ízletes forrócsokoládéra, amelyet a legkorszerűbb, minőségi kávégéppel és szeretettel készítenek el a Black Cat Pub munkatársai.
A Pub tágas terei végett nem csak nagyobb asztaltársaságok, kisebb-nagyobb rendezvények számára, de különböző üzleti megbeszélések lebonyolítására is rendkívül alkalmas.
A beülős boxok fölött elhelyezett hangulatos világítás és a kellemes zene garantáltan meghozza számodra a nyugalom és a kikapcsolódás érzését, amelyben segítségedre lehet még egy hangulatodnak megfelelő ital elfogyasztása is!
Válaszd a hétköznapok során is a Black Cat Pub-ot, mérd fel a tudásodat a darts-ban vagy csocsóban, olvasd a kedvenc könyvedet egy páratlan ízvilágú forrócsokival, vagy merülj el a tartalmas beszélgetésekben egy pohár minőségi bor mellett.

Black Cat Pub
6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 6.
Tel: 30/ 357 0375
Nyitva tartás:
hétköznap: 07:00-22:00